zaterdag, 18. augustus 2007 - 18:08

Van der Vaart poseert met Valencia-shirt

Rafael van der vaart maakt zich steeds minder geliefd bij zijn Duitse werkgever HSV. De Nederlander wil graag naar Valencia en heeft nu voor de Spaanse sportkrant 'AS' ook nog eens met een shirt van de club geposeerd.

De Oranje-international laat tegenover de krant weten dat hij snel in het shirt van Valencia hoopt te spelen. "Ik zal ervoor vechten, om het shirt te mogen dragen. Voor 1 september ben ik speler van Valencia."

Van der Vaart meldde zich woensdag bij zijn Duitse werkgever HSV af voor het duel in de derde voorronde van de Champions League tegen Honved Boedapest. De aanvallende middenvelder zou bij het optillen van zijn zoontje door zijn rug zijn gegaan.

Vrijdag trainde de aanvallende middenvelder weer, maar wel apart van de groep. Trainer Huub Stevens nam het overigens op voor zijn speler. "Rafael was en is geblesseerd. Hij heeft HSV nog nooit in de steek gelaten en zal dat ook niet doen als hij weer fit is."

Ondanks de 'kwetsuur' riep bondscoach Marco van Basten de voormalige Ajacied gewoon op voor het oefenduel met Zwitserland op 22 augustus. Door de invitatie kreeg de geruchtenstroom van een geveinsde blessure van Van der Vaart nog meer voeding.
Categorie:
Tag(s):