zaterdag, 30. juni 2007 - 10:16

Vodafone verlaagt tarief voor laptop in buitenland

Maastricht

Vanaf 2 juli verlaagt Vodafone Nederland het datatarief in het buitenland voor mobiel internet met de laptop naar 12,- euro per dag, voor een bundel van 50 MB. De nieuwe Data Dagbundel op Reis is beschikbaar in de meeste Europese landen, Japan, Nieuw Zeeland en Australië. Aanmelden voor de Data Dagbundel op Reis is gratis en zonder verplichting. Klanten krijgen alleen kosten in rekening gebracht als ze een dataverbinding opzetten.

Met de nieuwe Data Dagbundel op Reis kunnen klanten hun laptop in het buitenland gebruiken om te surfen op internet, e-mail te checken of verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, of ze nu in een hotel, een conferentieoord, op de camping, in het café of op het strand zijn. De nieuwe bundel is een combinatie van een eenvoudig tarief met een
vertrouwde, betrouwbare en veilige dienst die gebruik maakt van een GPRS-, UMTS- of HSDPA netwerk van Vodafone of een Vodafone partner in het betreffende land. In landen met een HSDPA netwerk kunnen klanten met een Mobiel Breedband USB modem of een datakaart verbinding maken met het internet zoals ze thuis gewend zijn, met download snelheden tot 3.6 Mbps.

Iedere Vodafone klant met een datakaart, een mobiel modem of laptop met ingebouwde SIM kaart kan zich gratis aanmelden voor deze dienst. Klanten betalen pas als ze verbinding maken in het buitenland. Dan hebben ze via een Vodafone of partnernetwerk op die dag tot middernacht toegang tot internet, email of het bedrijfsnetwerk, zo vaak ze maar willen voor 12,- euro.
Categorie:
Tag(s):