dinsdag, 24. juli 2007 - 10:04

Vrouwen lastig gevallen in Groningen

Groningen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een man die sinds vorig weekend zes vrouwen heeft lastig gevallen in Groningen. Dit gebeurde in de omgeving van de Schildersbuurt, de Oranjebuurt, Kostverloren en de wijk Laanhuizen.

De man benadert de vrouwen van achteren en grijpt ze vast. In een aantal gevallen probeert de man de vrouwen te beroven. Dit is tot nu toe een keer gelukt.

De onbekende man heeft op de Hoendiepskade en de Eendrachtskade twee vrouwen geslagen. Op de Eendrachtskade stal hij bovendien een portemonnee en sleutels. Afgelopen weekend werd een vrouw op de Wilhelminakade vastgegrepen en probeerde de dader een tas af te nemen. Doordat de vrouw schreeuwde, sprong hij op een fiets en ging er vandoor.

Het zou gaan om een man met een getinte huidskleur van ca. 1.80 meter. Hij wordt geschat op zo’n 30 jaar. Alle slachtoffers verklaren dat de man een deel van zijn gezicht bedekt hield.

Mensen die meer informatie hebben over de onbekende man, of de afgelopen weken een soortgelijk incident hebben meegemaakt, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):