dinsdag, 11. september 2007 - 17:03

Waar blijft de brandweer?

Baarn

Dinsdagmiddag werd de brandweer van Bunschoten gealarmeerd voor een autobrand op de Amersfoortseweg. Op de meldkamer was een melding binnen gekomen dat er een auto in brand zou staan op de carpoolplaats vlakbij de tunnel onder de A1 bij Bunschoten. De brandweer heeft samen met een motorrijder van de politie de parkeerplaats afgezocht maar kon niets vinden.

Even later belde de melder terug waar de brandweer bleef. De auto stond niet in Bunschoten onder de A1 maar in Baarn op de carpoolplaats vlakbij de tunnel onder de A1. Waar de miscommunicatie ligt is niet bekend.
De Bunschoter brandweer is de A1 opgereden richting Baarn en heeft daar alsnog de auto aangetroffen. De bestuurder was wezen tanken en boodschappen doen en op de terugweg hoorde hij tikken in zijn dashboardkastje.

Even later kwam er rook uit het kastje. De Baarnaar heeft zijn auto aan de kant gezet en de auto afgesloten en direct de brandweer gebeld. De brand heeft zichzelf in grote lijnen gesmoord en niet verder uitgebreid. De brandweer heeft het dashboard nageblust.
Provincie:
Tag(s):