donderdag, 2. augustus 2007 - 8:38

Yotel: nieuw hotelconcept in terminal Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol

Er komt een vestiging van Yotel in de terminal van Amsterdam Airport Schiphol. Yotel is een innovatief nieuw hotelconcept: business class hotelkamers voor een betaalbaar tarief, speciaal ontwikkeld voor locaties waar ruimte schaars is . De kamers (56) zijn tussen de 7 en 10 m2 groot.

"In lijn met Yotel's wereldwijde uitbreiding zijn wij zeer verheugd om samen te werken met Schiphol Group en een Yotel op de luchthaven te openen. Yotel biedt passagiers de mogelijkheid om een paar uur te relaxen, uit te rusten en zich op te frissen op Schiphol", aldus Gerard Green, CEO van Yotel.

Begin 2008 zal Yotel haar deuren openen achter de paspoortcontrole aan het begin van de D-pier in de lounge op de tweede verdieping. Transferpassagiers kunnen hier dan tijdens hun verblijf op Schiphol zeer comfortabel uitrusten. Vertrekkende passagiers die heel vroeg vertrekken, kunnen de avond van tevoren inchecken en bij Yotel verblijven tot vlak voor vertrek.

"Amsterdam Airport Schiphol is een toonaangevende AirportCity, een dynamische omgeving waar mensen en bedrijven, logistiek en winkels, informatie en entertainment samenkomen. Bezoekers beschikken 24 uur per dag over alle mogelijke diensten. Yotel zien wij als een waardevolle toevoeging aan onze diensten," aldus Freek Vermeulen, manager Business Development.van Amsterdam Airport Schiphol

Yotel wordt het tweede hotel achter de paspoortcontrole van Amsterdam Airport Schiphol. Het Hotel Mercure Schiphol Terminal, met 33 kamers, is al langer gevestigd op Schiphol.
Provincie:
Tag(s):