vrijdag, 13. november 2009 - 9:53

Auto geraakt tijdens schietpartij op Donderberg

Roermond

Donderdagavond rond kwart over acht vond er in Roermond een schietpartij plaats op de hoek Mozartstraat-Beethovenstraat in de wijk Donderberg. Er is geschoten op een vluchtende auto. Een passerende automobilist hoorde de schoten en merkte dat zijn auto werd geraakt. De man bleef ongedeerd, zo meldt de politie.

De politie vermoedt dat deze passant toevallig bij de schietpartij betrokken is geraakt. Getuigen zagen drie personen wegrennen richting het woonerfje rondom de Mozartstraat.

Op dit moment is onduidelijk wat de aanleiding van de schietpartij is geweest. De politie is direct gestart met een onderzoek ter plaatse. Hierbij zijn meerdere hulzen op straat aangetroffen. De forensische ondersteuning onderzoekt de plek en bij het onderzoek is ook een speurhond ingezet. Ook is er een buurtonderzoek door de politie opgestart. Dit buurtonderzoek wordt vrijdagmorgen voortgezet. De auto waarop vermoedelijk is geschoten is een kleiner model personenauto, mogelijk en type Clio of Twingo. Deze auto is vanuit de plek van de schietpartij weggereden richting de Beethovenstraat.
Provincie:
Tag(s):