vrijdag, 20. november 2009 - 8:57

Een ezel stoot zich geen twee keer...

Kapelle

Een 22-jarige man uit de gemeente Reimerswaal reed in de nacht van donderdag op vrijdag door Goes. Bij het zien van een opvallende politieauto schrok de man kennelijk zo dat hij er met hoge snelheid vandoor ging.

Dit was natuurlijk aanleiding voor de agenten in die auto om de achtervolging in te zetten. Als je niets op je kerfstok hebt, hoef je ook niet weg te rijden voor een politieauto. De personenauto ging er echter met zo'n hoge snelheid vandoor dat de agenten hem niet konden blijven volgen. Contact werd gelegd met collega's die in Kapelle hun ronde reden en deze hebben de bestuurder netjes opgewacht bij de Vierwegen in Kapelle. Hier kon de auto tot stoppen gedwongen worden.

Van de bestuurder is een blaastest afgenomen en hieruit bleek dat hij anderhalf keer teveel had gedronken. Vanwege dit feit en het feit dat hij zich als wegpiraat had gedragen is zijn rijbewijs ingevorderd. Wat bleek tijdens het verhoor van de verdachte? Hij was, nog geen twee maanden geleden, ook al eens aangehouden door de politie voor hetzelfde feit.

Toen kreeg hij zijn rijbewijs al na drie dagen terug, maar of dat dit keer ook zo zal zijn? De officier van justitie gaat zich daarover buigen...
Provincie:
Tag(s):