zondag, 26. juli 2009 - 22:03

Man verdacht van schennispleging

Nunspeet

De politie heeft vrijdagochtend 24 juli een 45-jarige man uit Damwoude verhoord over het feit dat hij verdacht wordt van schennispleging bij een camping aan de Wiltsangh en bij de Zandenplas in Nunspeet. Over de man zijn bij de politie meerdere meldingen binnengekomen.

De man wordt ervan verdacht in de afgelopen dagen meermaals zijn geslachtsdeel te hebben laten zien aan zowel kinderen als volwassenen, vooral in het recreatiegebied de Zandenplas.

Naar aanleiding van meerdere meldingen stelde de politie een onderzoek in en trof de man vrijdagmiddag rond 12:45 uur aan bij een toiletgebouw op de Zandenplas. Hij is aangehouden omdat hij zich niet kon identificeren en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De man is na verhoor heengezonden.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de meldingen over schennispleging waar de man verantwoordelijk voor zou zijn geweest. De man verbleef afgelopen week op een camping in de buurt en zal de camping morgen, zaterdag 25 juli, weer verlaten.
Provincie:
Tag(s):