donderdag, 31. december 2009 - 11:28

PSV hoopt op Brands en terugkeer Piet de Visser

Eindhoven

Marcel Brands, directeur voetbalzaken van AZ, is door PSV gepolst voor de functie van technisch directeur. De Einhovenaren zouden de lijn Hiddink willen herstellen na het naderende afscheid van algemeen directeur Jan Reker.

Ook Piet de Visser en Hans van der Zee worden genoemd.
Brands zou op de avond van de wedstrijd PSV-AZ, op zaterdag 13 december, benaderd zijn door de PSV-top. Volgens Voetbal International sprak hij toen informeel met Frits Schuitema en Fred Rutten. In eerste instantie heeft Brands PSV toen een nee verkocht.

Het weekblad meldt dat de raad van commissarissen van PSV volgend seizoen, zonder de vertrekkende Reker, een nieuwe koers wil varen. De lijn Hiddink moet worden hersteld en trainer Fred Rutten krijgt daarvoor een vrijgeleide.

Eerder al werd bekend dat Jelle Goes (op advies van Hiddink) het nieuwe hoofd opleiding wordt, nu blijkt dat Rutten inmiddels meerdere lijntjes heeft uitgegooid. Zo zou hij ook bij Piet de Visser en Hans van der Zee geïnformeerd hebben of zij voelen voor een terugkeer naar PSV. De Visser vervulde onder Hiddink een belangrijke rol in het scoutingsteam, maar vertrok omdat hij niet met directeur Jan Reker wilde werken. Van der Zee was onder Guus Hiddink internationaal scout voor de Eindhovenaren en is nu in dienst bij Ajax.
Categorie:
Tag(s):