dinsdag, 10. november 2009 - 10:45

Show Jeff Dunham snel uitverkocht, 2e show erbij

Amsterdam

Wegens enorme belangstelling voor de show van Jeff Dunham op 14 april is een extra show toegevoegd op 15 april. Kaarten voor de eerste show op 14 april waren afgelopen zaterdag binnen 20 minuten uitverkocht. Een unieke gebeurtenis: Een buitenlandse comedian verkocht nog nooit zoveel kaarten in zo’n korte tijd in Nederland. Jeff Dunham geeft twee shows in de Heineken Music Hall in Amsterdam: Op woensdag 14 en donderdag 15 april 2010.

In Nederland kennen we Jeff Dunham als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’. Met ‘Silence! I Kill You’ heeft Jeff Dunham vorig jaar definitief zijn naam gevestigd in Nederland. Er zijn maar liefst 50.000 Jeff Dunham dvd’s verkocht, zijn shows op Comedy Central hebben alle kijkcijfer-records gebroken en van de alom bekende ringtone ‘Silence! I Kill You’ zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Maar als stand-up comedian en buikspreker kan Jeff Dunham meer: Zijn andere karakters, o.a. Walter (verbitterde oude man), Peanut (een woozle: fictief wezen met paarse vacht), José Jalapeño (stereotype Latino) en Bubba J. (stereotype redneck met voorliefde voor bier en NASCAR) zijn allen het bewijs dat Jeff Dunham niet alleen een multitalent is, maar ook een echte ras-entertainer. Zijn karakters zijn zó geloofwaardig en geliefd dat het publiek soms vergeet dat er slechts door één persoon een dialoog gevoerd wordt.
Categorie:
Tag(s):