zaterdag, 26. september 2009 - 20:17

Snorfietser overleden aan verwondingen

Nieuwegein

De 25-jarige snorfietser uit Nieuwegein die in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september ernstig gewond raakte, is aan zijn verwondingen overleden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag reed een 25-jarige snorfietser uit Nieuwegein over de Richterslaan. Bij hem achterop zat een 24-jarige man uit Nieuwegein. Zij reden de kruising met de tramovergang aan de A.C. Verhoefweg op en de snorfietser zag daarbij de tram kennelijk niet naderen. De trambestuurder remde en claxonneerde, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De 25-jarige Nieuwegeiner en de snorfiets kwamen onder de tram terecht, zijn passagier werd door de tram geraakt.



Beide slachtoffers werden per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. De 25-jarige bestuurder had ernstig hoofd- en inwendig letsel en zijn passagier ernstig beenletsel. Beiden werden in het ziekenhuis opgenomen. Daar overleed het 25-jarige slachtoffer op zondagavond aan zijn verwondingen. De Verkeerspolitie Utrecht is bezig met een onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding
Provincie:
Tag(s):