maandag, 16. november 2009 - 13:20

Stalker draait wielmoeren auto slachtoffer los

Barneveld

De politie in Barneveld heeft in de nacht van zondag 15 op maandag 16 november een 38-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De man zou die nacht wielmoeren van de auto van een 46-jarige plaatsgenote hebben losgedraaid, waardoor gevaar op een ongeluk zou kunnen ontstaan. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Wielmoeren losgedraaid
Een getuige had de man bezig gezien aan de auto en waarschuwde de politie. Bij de komst van agenten bleek de man inmiddels vertrokken. Wel bleken een aantal wielmoeren te zijn losgedraaid.

Banden lekgestoken
De man werd herkend als de 38-jarige Barnevelder, die de 46-jarige vrouw vaker zou hebben lastig gevallen en gestalkt. Zo zou hij al eerder bij de vrouw over de schutting zijn geklommen en zou hij de banden van haar auto hebben lekgestoken.

Problemen in de relatiesfeer zouden daaraan ten grondslag liggen. Agenten hielden de Barnevelder later die nacht thuis aan. De man is voor onderzoek in verzekering gesteld. De 46-jarige Barneveldse heeft aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):