donderdag, 1. oktober 2009 - 9:04

Toyota AYGO tijdelijk ook als sportieve Xcite White

Toyota’s compacte succesmodel, de AYGO, staat vanaf 1 oktober in een gelimiteerde uitvoering bij de Toyota-dealers: de sportieve Toyota AYGO Xcite White. De Xcite White uitvoering is specifiek in de trendy kleur Cool White verkrijgbaar en is voorzien van een extra uitgebreide uitrusting met sportieve looks.

De AYGO Xcite White is overigens niet geheel wit; vanaf de motorkap loopt over het dak tot op de achterbumper een sportieve striping in de kleuren zwart, zilver en rood. De antraciet-kleurige lichtmetalen 10-spaaks velgen hebben dezelfde sportieve looks als het interieur, dat bekleed is met een combinatie van leder en alcantara. Ook het dashboardpaneel is anders: het is deels uitgevoerd in de carrosseriekleur Cool White.

Verder is deze limited edition voorzien van onder meer een handbediende airconditioning, een radio/CD/MP3-speler én een aansluiting voor een externe MP3-speler als een iPod, zes speakers, in carrosseriekleur uitgevoerde portiergrepen en buitenspiegels, elektrisch bedienbare ruiten vóór en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

De Toyota AYGO is een aantrekkelijke optie voor mensen die zoeken naar een compacte en betrouwbare auto. Toyota verkocht dit jaar al meer dan 9.000 exemplaren van de AYGO en daarmee is het een van de bestverkochte auto’s in Nederland.

Dankzij de premie van de Nationale Sloopregeling, die kan oplopen tot 1.000 euro, is de Toyota AYGO verkrijgbaar voor prijzen vanaf 7.920 euro. Klanten, zowel zakelijk als particulier, betalen over de AYGO géén BPM. De wegenbelasting bedraagt tussen de 7 en 8,33 euro per maand. Alle zes uitvoeringen van de AYGO zijn beloond met het Energielabel A en komen in aanmerking voor het laagste bijtellingstarief van 14% bij zakelijk gebruik.

De AYGO Xcite White staat vanaf 1 oktober in de showoom voor een prijs van 11.790 euro en wordt geleverd als 5-deurs.
Categorie:
Tag(s):