maandag, 7. december 2009 - 21:36

Winterpret in sfeervol centrum Vlissingen

Vlissingen

Na het grote succes van vorig jaar, staat de binnenstad van Vlissingen ook dit jaar in de decembermaand weer bol van leuke winteractiviteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd voor inwoners en bezoekers van Vlissingen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Het Winterfestival Vlissingen moet een jaarlijks terugkerend evenement worden.

De binnenstad staat van 5 december 2009 tot en met 4 januari 2010 in het teken van het gezellige Winterfestival. Er kan geschaatst worden op een openlucht ijsbaan van 15 bij 20 meter, die gelegen is op het sfeervol verlichte Bellamypark. In samenwerking met Vlissingen in Beweging en de schaatsbaan mogen ook dit jaar de groepen 5 en 6 van de basisscholen in de gemeente Vlissingen één uur komen schaatsen.

Van 22 december 2009 tot 3 januari 2010 kunt u genieten van een vernieuwde show in het Groot Kerstcircus Zeeland. De circustent staat net als vorig jaar op het parkeerterrein op de hoek van de Scheldestraat en de Aagje Dekenstraat.

Op 19, 20, 29 en 30 december 2009 vinden de Kinderwinterspelen plaats. Op verschillende locaties in de binnenstad kunnen kinderen genieten van een spectaculaire sledebaan, verschillende balspellen, een springkussen en nog veel meer. Live muziek, een levende kerststal en winterse versieringen zorgen in deze gezellige maand voor een goede sfeer in de Vlissingse binnenstad.

In het horecapaviljoen op het Bellamypark worden de laatste weken van december tal van live muziekoptredens gegeven, van X-mas party tot een spetterende aftelavond op 31 december 2009 van 21.00 – 00.00 uur.
Omdat het door deze leuke evenementen aantrekkelijk gemaakt wordt om naar het centrum van Vlissingen te komen, wordt het Winterfestival Vlissingen gesubsidieerd door de gemeente Vlissingen. De gemeente werkt nauw samen met het Vlissings Activiteiten Fonds en Centrummanagement Vlissingen om meer bezoekers naar Vlissingen te krijgen.

www.winterfestivalvlissingen.nl
Provincie:
Tag(s):