donderdag, 4. maart 2010 - 12:02

Agent mishandeld in Utrecht

Maarssen

Rond 23.25 uur kreeg de politie de melding dat in Kamelenspoor goederen van een auto in een andere auto werden overgeladen.

De melder vertrouwde dat niet. Agenten gingen ter plaatse en troffen inderdaad twee auto’s aan, met daarbij vier mannen. Twee mannen wilden hun identiteitspapieren niet tonen en één van hen wilde weglopen. Een agent pakte hem beet, maar kreeg vervolgens een knietje, waarna de agent hem aan wilde houden. Daarbij verzette de verdachte zich hevig en kreeg hulp van de andere man. Hierbij liep de agent meerdere klappen op. Nog voordat meer agenten ter plaatse kwamen, ging de tweede verdachte ervandoor. De eerste verdachte, een 27-jarige man uit Maarssen, werd aangehouden. Hij is naar het politiebureau overgebracht en is daar voor nader onderzoek ingesloten.

De agent is voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Hij bleek een lichte hersenschudding en letsel in zijn gezicht te hebben opgelopen. Hij deed aangifte van mishandeling. De politie zet het onderzoek naar de aangehouden en ontkomen verdachte voort.
Provincie:
Tag(s):