donderdag, 12. augustus 2010 - 11:19 Update: 08-07-2014 1:03

AZ kan vraagteken van shirt halen

Alkmaar

(Elfvoetbal) AZ speelde afgelopen zondag tegen NAC Breda (1-1) nog met een vraagteken op het shirt. Inmiddels heeft de Alkmaarse club een nieuwe shirtsponsor gevonden.

Volgens het Noordhollands Dagblad presenteert AZ donderdag haar nieuwe geldschieter. De krant weet niet om welk bedrijf het gaat. Maar duidelijk is dat de Alkmaarders niet langer met een leeg shirt of met een vraagteken op het tenue hoeven te spelen.

De afgelopen jaren was hoofdsponsor DSB ook shirtsponsor van AZ. Na het faillissement nam Buko die laatste rol over. Maar dit Beverwijkse bedrijf besloot de samenwerking niet te verlengen en AZ vond tot deze week geen nieuwe shirtsponsor.

UPDATE:
AZ heeft met AFAS ERP Software een nieuwe hoofdsponsor weten te vinden. Het Nederlandse bedrijf gaat een overeenkomst voor drie seizoenen aan. Het bedrijf heeft daarbij ook de stadionnaamrechten verworven.

Voortaan zal op het tricot van de Alkmaarders 'AFAS Software' gedrukt worden. Op het voormalige DSB Stadion wordt de naam 'AFAS Stadion' geïnstalleerd.
Categorie:
Tag(s):