donderdag, 9. september 2010 - 9:09 Update: 08-07-2014 1:02

Exclusief: 'Sneijder tekent nieuw lucratief contract bij Inter'

ELF Voetbal weet te melden dat Wesley Sneijder op het punt staat zijn contract bij Internazionale open te breken/te verlengen.

De middenvelder heeft nog een contract tot 2014 in Milaan, maar dat zou in ieder geval minimaal opgewaardeerd worden. Met het zetten van zijn nieuwe handtekening gaat de spelverdeler van de Nerazurri en Oranje naar verluidt zeven miljoen euro per jaar verdienen.

Dat Sneijder een langer verblijf ziet zitten in Italië, werd twee weken geleden al bekend. Toen liet hij optekenen, dat hij 'zijn carrière daar best zou willen afsluiten'. "Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb perfecte collega's en we hebben alles gewonnen. Waarom zou ik nog vertrekken?"

Ook liet hij onlangs in een interview met Voetbal International weten, dat hij voorlopig niet terugkeert naar Nederland.

Zijn zaakwaarnemer, oud-prof Søren Lerby, reageert verrast als ELF Voetbal hem met het opgevangen nieuws confronteert. "Hoe weten jullie dit? We zijn er over aan het praten, maar vandaag komt het zeker nog niet rond. En over bedragen doe ik al helemaal geen uitspraken."
Categorie:
Tag(s):