maandag, 15. februari 2010 - 13:28

Geslaagde evenementen op ijsbaan Zuidhorn

Zuidhorn

De afgelopen weken is er door tientallen vrijwilligers hard gewerkt om het ijs van de ijsbaan in Zuidhorn van acceptabel kwaliteit te krijgen. Dit weekend konden de vruchten hiervan geplukt worden met priksleewedstrijden op zaterdagmiddag en een toertocht over allerlei afstanden op zondagmiddag.

De zaterdagmiddag was het al druk met meer dan 40 jeugdige deelnemers op de prikslee. Zondagmiddag was de toertocht een prachtig succes met ongeveer 80 deelnemers. Met name de wat kleinere binnenbaan was van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook op de 400 meter binnenbaan kon prima geschaatst worden.

Voorzitter Arend Jan Zwarteveen kan met zijn bestuur en ondertussen vele vrijwilligers terugzien op een succesvol weekend. 'Dit smaakt naar meer', waren de woorden van de nieuwe secretaris Wim Berg. En reken maar dat het meer wordt, want ijs en weder dienende staat aanstaande vrijdagavond de eerste SCHAATSDISCO op het programma i.s.m. de bekende dj's Job van Loenen en Stoffer Meijer van EventMusic. Ook de andere bestuursleden, Jaap Formsma, Erik Leegte, Herman Hermus, Jan Rumpt en Lourens ter Veen waren apetrots op de evenementen van dit weekend.
Provincie:
Tag(s):