maandag, 11. januari 2010 - 15:24

Liefdesscènes met Clooney deden Vera Farmiga weinig

Amsterdam

Ook al mocht actrice Vera Farmiga voor de film 'Up In The Air' enkele gepassioneerde liefdesscènes spelen met George Clooney, toch deed dit haar maar weinig. Voor menig vrouw zou het een droom zijn om met George te mogen rollebollen, maar voor Vera was het gewoon werk. Zij was dan ook totaal niet onder de indruk van zijn sterrenstatus.

Wel geeft Farmiga toe dat Clooney inderdaad net zo charmant is als ze vooraf had gehoord: "Hij is één en al charme. Het is zo'n warme man en je voelt je zo op je gemak als je met hem werkt. En omdat hij zelf ook films heeft geregisseerd is hij erg bezig met het acteerwerk van de mensen om hem heen. Hij was vastbesloten om het beste uit mij te halen en dat werkte goed".

Vera is echter het meest te spreken over George zijn gebrek aan sterallures: "Wat George betreft zijn wel allemaal gelijk en hij heeft totaal geen kapsones. Het was dus erg makkelijk om met hem te werken".

Vanaf 14 januari is de filmromance tussen George Clooney en Vera Farmiga ook hier te zien, want dan gaat 'Up in the Air' in de Nederlandse bioscopen in première.
Categorie:
Tag(s):