vrijdag, 28. mei 2010 - 20:13

Man gewond na straatroof

Hoorn

Een 71-jarige man uit Hoorn is donderdagmiddag rond 17.45 uur op de Venenlaan op brute wijze overvallen en gewond geraakt aan zijn hoofd.

Hij werd van achteren besprongen en viel op de grond. De negroïde dader pikte zijn portemonnee en ging er rennend vandoor over de Emmalaan. Het slachtoffer werd opgevangen door passanten die meteen de politie belden.

Het slachtoffer liep aan de achterkant van zijn hoofd een bloedende hoofdwond op maar was nog wel aanspreekbaar. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn waar hij is opgenomen. De politie heeft meteen een buurtonderzoek ingesteld maar dat leverde vooralsnog weinig op. Twee passanten zijn gehoord en zij omschrijven de dader als een negroïde jongeman van rond de 20 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en had de gestolen portemonnee in zijn hand.

De recherche stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar meer mensen die inlichtingen over deze straatroof kunnen verschaffen. Zij kunnen bellen met de politie in Hoorn: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):