dinsdag, 26. januari 2010 - 13:10

Nieuwe instrumenten voor Mooi Wark

Assen

Mooi Wark presenteerde afgelopen weekend in Drumschool Assen het nieuwe drumstel en de nieuwe gitaren die de band rijk is.

De band speelt komend jaar op Drumcraft (drums) en VGS (gitaren). Dit is het resultaat van een endorsement deal met Gewa Benelux BV, een soort van verbintenis tot het koppelen van Mooi Wark aan bovengenoemde merken. Gewa Benelux bv is een groothandel in muziek instrumenten voor de Benelux en is naast distributeur is ook fabrikant van een aantal merken, waaronder dus Drumcraft en VGS. Voor beide merken was Gewa zoekende naar goede endorsers binnen de Benelux en in Mooi Wark vond men de perfecte kandidaat.

Speciaal voor de band werd het instrumentarium volledig in Mooi Wark stijl gepimpt, zowel technisch als grafisch, compleet met vlammen en natuurlijk mascotte Freddie. Als spuiter voor de pimpklus werd Rob van der Velde benaderd, zelf drummer en daarnaast professioneel spuiter.

Na een kort optreden en een kleine introductie kon een select publiek de nieuwe gitaren en drums bekijken en natuurlijk uitproberen. De bandleden zelf waren laaiend enthousiast over het resultaat. De gitaar van leadzanger en gitarist Bert Koops is zelfs compleet nieuw gebouwd en wordt daarmee de allereerste VGS Telecaster. Overigens zijn de instrumenten nog niet helemaal af, want ze zullen nog worden voorzien van LED verlichting in.

Mooi Wark zal de nieuwe tour in ieder geval met nieuw materiaal starten, op zondag 31 januari in De Rijp (Noord-Holland). In april gaat de band beginnen aan de opnames van het nieuwe studio-album.
Provincie:
Tag(s):