maandag, 1. maart 2010 - 13:31

Politie onderzoekt vermissing Marian Kusters

Groningen

De politie is een onderzoek gestart naar de vermissing van de 43-jarige Marian Kusters uit Groningen. De vrouw, die als prostituee op de tippelzone aan de Bornholmstraat werkt, is begin december 2009 voor het laatst gezien.

In januari 2010 is de politie geïnformeerd over haar vermissing. Daarop is zij een onderzoek gestart en hebben agenten met mensen in haar directe omgeving gesproken. Dit heeft nog niet geleid tot informatie over haar huidige verblijfplaats. De politie weet niet waar zij op dit moment is.

De politie wil dan ook graag in contact komen met mensen die Marian Kusters na begin december 2009 nog hebben gezien of die op een andere manier meer informatie over haar vermissing hebben.

Marian gaat altijd gekleed in een strakke spijkerbroek en draagt laarzen met hoge hakken. Ze heeft lang donker haar tot over haar schouders en draagt vaak een staart bovenop haar hoofd. Getuigen die meer informatie hebben kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Als mensen anoniem willen blijven kunnen zij bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):