vrijdag, 1. oktober 2010 - 11:30 Update: 08-07-2014 1:02

't Melkhuisje weer op de internationale tennisagenda

Hilversum

HLTC 't Melkhuisje in Hilversum komt volgend seizoen terug op de internationale tennisagenda! Na een afwezigheid van zeventien jaar zal het roemrijke park aan de Bussumergrindweg van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli 2011 in het teken staan van internationaal toptennis.

Het toernooi maakt onderdeel uit van het ATP challengercircuit, waartoe ook de Siemens Open in Scheveningen en de TEAN challenger in Alphen aan den Rijn behoren.

In 1994 is de Dutch Open voor het laatst gespeeld op 't Melkhuisje, dat 37 jaar dienst deed als onderkomen voor het toenmalige ATP-toernooi. Tennisgrootheden als Rod Laver, Tom Okker, Guillermo Vilas, Thomas Muster, Marcelo Rios, Richard Krajicek, Jan Siemerink, Paul Haarhuis en Jacco Eltingh behoorden in Hilversum tot de deelnemers.

't Melkhuisje Challenger Tournament 2011 is bescheidener van omvang en is met 75.000 dollar aan prijzengeld gedoteerd. Maar de unieke sfeer, die het toernooi van weleer zo kenmerkte, zal in volle glorie terugkeren op het lommerrijke park in Hilversum.
Categorie:
Tag(s):