donderdag, 9. september 2010 - 9:39

Topattracties tijdens kermis Weert

Weert

De Adrenaline Freefall Tower, de Musik Express, een grote Zweeftoren en de Wellenflieger zijn dit jaar de topattracties van de kermis in Weert. Verspreid over zeven terreinen in en om de binnenstad staan in totaal zo’n 140 attracties opgesteld. De kermis vindt plaats van vrijdagavond 24 tot en met woensdagavond 29 september a.s.

Ook dit jaar kan het publiek genieten van een aantal nieuwe attracties. Zo staan op de Dries de Adrenaline Freefall Tower en de Musik Express, twee klappers van formaat. Andere in het oog springende attracties zijn o.a. de Shake en de Soundmachine (Dries), de Spuk (Langpoort, het grootste spookhuis van de Benelux), de Magic (Nieuwe Markt), de Wellenflieger (Markt), het reuzenrad en de London City Coaster (Stationsplein), de Spinning Coaster (Kasteelplein) en de Zweeftoren (Bassin).
Naast deze baanbrekende trekkers staan op diverse pleinen ook oude nostalgische attracties opgesteld, zoals de Swingmill. De kermis in Weert trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers.
Provincie:
Tag(s):