vrijdag, 23. april 2010 - 20:48

Verkoop van 10 miljoenste Symphonica in Rosso tickets bijna een feit

Arnhem

Aanstaande zaterdag kan met de kaartverkoop van Symphonica in Rosso de 10 miljoenste bezoeker van GelreDome een feit zijn.

Met nog 14.731 bezoekers te gaan wordt de magische grens van 10 miljoen verkochte tickets gehaald.

De gelukkige bezoeker zal op vrijdag 15 oktober 2010 compleet in de watten gelegd worden tijdens zijn of haar bezoek aan Symphonica in Rosso met Sting. Met een limousine wordt hij op zij opgehaald en vlak voor de deuren van GelreDome afgezet, waarna hij of zij van het concert kan genieten vanuit een exclusieve skybox.

GelreDome is trots om de 10 miljoenste bezoeker te verwelkomen. Directeur Jasper van Amstel: ‘Het is geweldig om de 10 miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen. Helemaal fantastisch dat het samenvalt met Symphonica in Rosso. Toevallig viert dit evenement ook nog eens haar vijfjarig jubileum met topartiest Sting. Beter hadden we het niet kunnen wensen. We zijn er trots op dat GelreDome inmiddels is uitgegroeid tot het grootste theater van Nederland met de meeste concerten en evenementen op deze schaalgrootte.’

Niemand minder dan Sting is dit jaar de headliner van de succesvolle concertreeks Symphonica in Rosso. In navolging van Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie en Diana Ross heeft de Engelse ster aangekondigd om tijdens het grootste muziekspektakel van Nederland zijn bekendste hits en die van The Police samen met het Britse 45-koppige Royal Philharmonic Concert Orchestra uit te voeren. De vijfde editie van Symphonica in Rosso vindt plaats op vrijdag 15 oktober 2010 en belooft dankzij de medewerking van Sting het hoogtepunt van het muzikale jaar te gaan worden. Kaarten voor Symphonica in Rosso zijn zaterdag 24 april 2010 vanaf 10.00 uur verkrijgbaar.
Provincie:
Tag(s):