donderdag, 29. november 2012 - 14:36

Provincie Zeeland voert werk uit bij Kruiningen

Goes

Provincie Zeeland voert vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 7 december 2012 werk uit aan het weggedeelte N289 Goes - grens Noord-Brabant.

Op het weggedeelte vanaf de afslag naar het voormalige veerplein richting Oostdijk tot de afslag naar de A58 worden 98 populieren verwijderd. Dit wordt gedaan om de verkeersveiligheid te garanderen. Ook wordt de onderbeplanting afgezet tot op ongeveer 40 cm hoogte om deze beplanting te verjongen.

In het kader van de Boswet heeft Provincie Zeeland herplantplicht. Hiervoor worden 96 essen geplant op het wegvak Goes - grens Noord-Brabant vanaf de afslag naar het voormalige veerplein richting Oostdijk tot de afslag naar de A58. Ook worden in totaal 94 zwarte linden aangeplant bij de rotonde Luchtenburg vanaf hectometerpaal 37.9 tot het viaduct van de A58 en worden 21 notebomen en 6 wilgen geplaatst bij rotonde Bathpolders.

Bij het rooien en aanplanten kan wellicht enige overlast ontstaan. Hiervoor worden verkeermaatregelen getroffen. Voor en na de dagelijkse werkzaamheden zullen de betreffende wegvakken weer worden vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):