donderdag, 26. april 2012 - 13:23

Publiek langs Koninginnedagroute zal grotendeels moeten staan

Publiek dat de koningin en haar familie op Koninginnedag in Veenendaal en Rhenen in het écht wil zien, moet wel lang op de benen kunnen staan.

Beide gemeenten hebben uit veiligheidsoogpunt besloten geen objecten meer toe te staan als klapstoelen, trapjes, krukjes. Wat nog wel door de vingers wordt gezien is een klein opklapbaar visstoeltje, maar dat moet je maar net thuis hebben staan als je niet van vissen houd. Ook zijn grote tassen en koelboxen taboe en daar zal streng op worden gehandhaafd, aldus de gemeenten.

Daarnaast zal gehandhaafd worden op voorwerpen die uzelf of een ander geen gevaar kunnen opleveren. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen goed, want of een paraplu met een scherpe punt door de toetsing had gekomen is nog maar de vraag.
Provincie:
Tag(s):

Discussieer mee!

Overig nieuws

33 min 1 sec geleden

Zeehond in Utrechtse gracht

In Utrecht is donderdagavond een zeehond in de gracht aangetroffen. De politie kreeg van meerdere ooggetuigen de melding dat een zeehond in de Weerdsingel Lees verder...

foto van armoede bijstand | fbf
1 uur 9 sec geleden

CBS: Aantal bijstandsuitkeringen neemt toe

Het aantal mensen met een bijstandsuitkering is in de eerste twee kwartalen van 2015 toegenomen. Lees verder...

11 uur 17 min geleden

'Google vindt klacht EU zowel feitelijk, juridisch als economisch onjuist'

Google werd voor de zomer door de Europese Commissie (EU) ervan beschuldigd dat de zoekmachine zijn dominante machtspositie zou gebruiken om eerst de eigen Lees verder...