vrijdag, 1. februari 2013 - 13:37 Update: 08-07-2014 0:44

Laatste training Oranje niet in Arena maar op geheime locatie

Amsterdam

(Elfvoetbal) Bondscoach Louis van Gaal laat de laatste training voor de oefeninterland van Oranje tegen Italië niet plaatsvinden in de Amsterdam ArenA. Waar wel? Dat is nog een geheim. De training moet ook geheim blijven.

"Ik zoek naar een locatie waar minder binding is met de media. Waar minder infiltranten van één krant rondlopen", motiveerde de bondscoach van het Nederlands elftal het besluit op de persconferentie op het KNVB Sport Centrum in Zeist. "De vorige keren is de opstelling telkens uitgelekt. Maar dat wil ik absoluut niet meer laten gebeuren."

Het Nederlands elftal verzamelt maandag bij Huis ter Duin in Noordwijk. Aangenomen mag worden dat dinsdag in een stadion getraind wordt. De vorige keer bleek het Kyocera Stadion van ADO Den Haag de locatie waar de geheime training had plaatsgevonden.

Turkse arbiter
De Turk Cüneyt Cakir fluit aanstaande woensdag de oefeninterland tussen Nederland en Italië. Hij wordt geholpen door zijn landgenoten Tarik Ongun en Bahattin Duran. Serdar Gözübüyük is de vierde man.
Categorie:
Tag(s):