zondag, 23. juni 2013 - 11:47 Update: 03-07-2014 0:56

Ramkrakers rammen vijf keer pui van supermakt om geldautomaat

Ramkrakers rammen vijf keer pui van supermakt om geldautomaat
Foto: Archief FBF.nl
Groningen

Twee nog onbekende mannen ramden in de nacht van zaterdag op zondag met een gestolen auto de pui van een supermarkt aan de Jacob van Ruysdaelstraat. Er is niets buitgemaakt.

Tegen 05.30 uur zagen getuigen dat de pui van de winkel werd geramd met een kleine zwarte auto. Op beelden van een bewakingscamera is te zien dat de pui vijf keer werd geramd. In de auto zaten twee mannen die de winkel binnengingen. Dit alles duurde maar heel kort en ze reden weer weg in de auto.

Waarschijnlijk hadden de mannen het voorzien op een pinautomaat in de winkel. Deze wordt echter elke dag geleegd en er zat dus ook niets in. De ramkrakers verdwenen zonder buit.

De gebruikte auto is aangetroffen in Voermanstraat in Groningen. De auto is eerder in de nacht of avond gestolen in Vries. De politie stelt een onderzoek in.

Uit nader onderzoek blijkt dat er drie mannen in de auto hebben gezeten. Bijzonder is ook dat er tijdens de kraak in de auto een grote lichtgekleurde hond zat. Met een kapotte band zijn ze o.a. via de Friesestraatweg naar de Voerman straat gereden. Daar zijn ze uitgestapt en samen met de hond weggelopen.

Provincie:
Tag(s):