woensdag, 20. november 2013 - 18:04 Update: 03-07-2014 0:48

Schokkend filmpje facebook blijkt onderdeel van cabaretprogramma

Foto van logo Facebook | Facebook
Foto: Facebook
Terneuzen

Het schokkende filmpje dat via facebook onder middelbare scholieren in Terneuzen circuleert blijkt een opname te zijn voor een cabaretprogramma. De maker ervan, een 33-jarige man uit Den Haag, heeft zich bij de politie gemeld.

Gisteren is onder leerlingen van twee middelbare scholen in Terneuzen veel commotie ontstaan rondom een filmpje met seksuele toespelingen, dat meekwam met een vriendschapsverzoek. De politie is na meldingen hierover direct gestart met een onderzoek om de maker van dit filmpje te achterhalen. Deze heeft zich vanmiddag vrijwillig gemeld bij de politie nadat hij door vrienden op alle mediaberichten is gewezen.

Besloten chatgroep

De man verklaart dat het filmpje bedoeld is voor artistieke doeleinden. Het is speciaal gemaakt voor een cabaretprogramma en zou alleen te bekijken zijn door deelnemers aan dit project in een besloten chatgroep. Op een voor hem onverklaarbare wijze is dit toch voor iedereen openbaar gemaakt. Hij is erg geschrokken van alle negatieve publiciteit en is vooral boos over het feit dat iemand dit buiten de besloten chatgroep heeft gepubliceerd. De man voelt zich in zijn goede eer en naam aangetast. Op dit moment is nog onduidelijk wie het filmpje openbaar heeft gemaakt op facebook.