zaterdag, 22. juni 2013 - 18:26 Update: 03-07-2014 0:56

Sectie verricht op dode man Tjeukermeer, 50 tips binnen

Foto van politieauto's met afzetlint | JPF - Archief
Foto: JPF - Archief

De politie heeft 50 tips binnengekregen over de dode verbrande en vastgebonden man die afgelopen donderdag werd aangetroffen op een parkeerplaats langs de A6 aan het de Tjeukermeer bij Sint Nicolaasga. Dit heeft de politie zaterdag laten weten.

‘Eerder werd al bekend gemaakt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De doodsoorzaak is nog niet bekend’, meldt de politie.

Signalement 
Uit onderzoek is vastgesteld dat het gaat om een blanke man met kort geschoren gemillimeterd haar. De man had een tenger postuur, woog ongeveer 55 kilo en was omstreeks 1.77 meter lang.

Hij droeg een blauwe spijkerbroek, had een wit shirt aan en droeg daar overheen een jasje of vest met rode stof aan de binnenkant, mogelijk met een rode voering. ‘Misschien zijn er mensen die door de bekendmaking van deze gegevens meer kunnen zeggen over de identiteit van deze man’, aldus de politie.

Binnengekomen tips
Van de 50 tips,  die inmiddels zijn binnengekomen bij het team dat onderzoek doet naar de dood van de man, gaat het vooral om mensen die tussen woensdagavond en donderdagochtend in de omgeving zijn geweest.

Sectie
Er zijn nog geen tips binnenkomen die meer duidelijkheid bieden over de identiteit van het slachtoffer. Zaterdag is er sectie verricht op het lichaam van de man waarbij de politie, als er meer informatie beschikbaar komt over mogelijke identiteitskenmerken van de man, deze naar buiten brengen. Personen die iemand in hun omgeving missen die aan het signalement voldoet, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

 

 

Provincie:
Tag(s):