vrijdag, 1. augustus 2014 - 21:19 Update: 01-08-2014 21:34

Aanhouding na aantreffen dode man in woning Schijndel

Foto van forensisch onderzoek rond woning | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Schijndel

De politie heeft donderdagmiddag een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een dode man in een woning aan de Mozartstraat in Schijndel. ‘Er wordt uitgegaan van een misdrijf’, aldus de politie.

Verdachte aangehouden
De politie heeft naar aanleiding van de vondst van de dode man donderdagavond een 48-jarige inwoner van Schijndel aangehouden in het onderzoek. De man is gearresteerd omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Het onderzoek naar de dood gaat onverminderd door. De politie werkt met een team van een kleine 20 mensen aan de zaak. 

Donderdag vonden agenten, kort na 13.45 uur, het lichaam van de man in de woning. Dit gebeurde na een melding dat er in het appartement een dode was aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en is begonnen met een uitgebreid technisch onderzoek in de woning. In de omgeving is gestart met een buurtonderzoek. 

Eerdere melding
Rond 05.00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke ruzie op de Mozartstraat. Toen agenten kort daarna ter plaatse kwamen, werd niets aangetroffen dat verder onderzoek op dat moment noodzakelijk maakte. De politie komt graag in contact met getuigen van de mogelijke ruzie en onderzoekt of de melding in verband staat met de dood van de man.

Identiteit
Er is nog geen zekerheid over de identiteit van het slachtoffer, maar de politie houdt er sterk rekening mee dat het gaat om de 46-jarige bewoner. De politie doet nog onderzoek naar de doodsoorzaak.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):