zaterdag, 20. december 2014 - 15:03 Update: 21-12-2014 10:41

Lichaam aangetroffen van vermiste 70-jarige vrouw

Dode vrouw gevonden in buitengebied Rijsbergen
Foto: Archief MV
Rijsbergen

In Rijsbergen is zaterdag rond 12.00 uur het lichaam van een dode vrouw gevonden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het om de 70-jarige vermiste Toos Tellekamp gaat. Het lichaam werd aangetroffen in een sloot op het privéterrein van een boer in het buitengebied van Rijsbergern Dit gebied nabij de Oekelsestraat werd afgezet door de politie. De politie hield er al rekening mee dat het mogelijk  om ToosTellekamp ging.Zij werd al sinds dinsdag vermist. Dit melden verschillende media zaterdag.

Vrijdag werd al de auto van de licht dementerende vrouw gevonden. De politie zette toen speurhonden en een helikopter in, maar de zoektocht was tevergeefs. Woensdag werd de vrouw officieel als vermist opgegeven en ging er  ook een opsporingsbericht van de politie uit. De bejaarde vrouw was boodschappen gaan doen in een supermarkt in Rijsbergen. Daarna werd er niets meer van haar vernomen.

Vlakbij de auto zijn in het water haar jas, bril en schoenen gevonden. De stiefdochter zei eerder tegen Omroep Brabant 'Haar kunstgebit is ook gevonden en die zat helemaal onder het zand. Ze is zonder jas in waarschijnlijk een verwarde toestand in een onbekende richting vertrokken. Ze heeft niet gegeten en niet gedronken. Ik ben bang dat we haar niet meer levend zullen vinden.'

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):