zondag, 27. april 2014 - 9:54 Update: 03-07-2014 0:37

Man in Rilland overleden na auto te water

foto van waterongeval | fbf
Foto: fbf
Rilland

Zondagmorgen vroeg is de bestuurder van de aan de Oostelijke Schelderijnweg in het water geraakte auto in het ziekenhuis overleden.

Een schipper van een binnenvaartschip zag zaterdagavond rond 23.00 uur dat bij de brug iets in het water raakte. Hij zag kortstondig rode lichten en meldde het incident bij de meldkamer. Hulpdiensten rukten massaal uit. Enkele ambulances, brandweerauto's, duikteams, traumahelikopter en politieauto's kwamen ter plaatse. Even na middernacht werd een slachtoffer uit het water gehaald. Eenmaal op de kade werd met reanimatie gestart. De man is kort daarop vervoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar is hij zondagmorgen vroeg overleden. De identiteit van het slachtoffer kan nog niet worden vrijgegeven, omdat nog geen familie is achterhaald.

Er is nog naar meer slachtoffers gezocht, maar die zijn niet aangetroffen. Agenten onderzochten hoe de auto te water is geraakt. Hierbij zijn geen sporen van een misdrijf aangetroffen. De auto is vanaf de kade uit het water getakeld en afgevoerd.

Provincie:
Tag(s):