vrijdag, 31. oktober 2014 - 21:00 Update: 31-10-2014 23:37

Nu ook online wijnwinkel bij NAN

AMSTERDAM (EZPress) - Ben je op zoek naar die ene fles of rosé, prosecco of champagne? Bij NAN Wijn kan je terecht voor een inspirerend maar vooral uitgebreid aanbod van diverse wijnsoorten van over de hele wereld. In hun webshop vind je een duidelijk overzicht van alle soorten wijnen die er te verkrijgen zijn. Een goede wijn is voor iedere persoon ander maar NAN beschikt over 12 jaar ervaring. Zij kunnen ja adviseren bij je zoektocht naar de perfecte wijn.

De aangeboden kwaliteitswijnen worden verkocht aan zeer scherpe prijzen. Bovendien kan je zelf in aanmerking komen voor de staffelkorting. Organiseer samen met je familie, vrienden of zelfs voetbalclub een grote aankoop en geniet van mooie kortingen. Wekelijks kan je ook genieten van extra promoties! Schrijf je daarom in op de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen.

Als je een bestelling plaatst voor 16u00, en deze is meteen leverbaar dan mag je jouw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten. Er is zelfs gratis verzending bij iedere aankoop van meer dan 100 euro.

Zit je met een vraag of wil je graag hulp dan kan je de klantenservice van Nan Wijn contacteren. Ze zijn te bereiken via e-mail of telefonisch. Je wordt meteen geholpen!
NAN Wijn richt zicht tot de liefhebbers van mooie maar ook lekkere wijnen! Twijfel niet langer en geniet van hun wijnen die het gewone `ontstijgen` en dit aan zeer scherpe prijzen. Je zal snel terugkeren naar NAN, want eenmaal geproefd dan zal de drang er zijn om nog meer wijnen te ontdekken uit hun gamma.

Ze hebben ook vaak leuke acties met wijn in bloemstukken in samenwerking met de prachtige en unieke bloemenwinkel Flowertime in Amsterdam.