maandag, 21. mei 2018 - 13:08 Update: 21-05-2018 18:30

Aangehouden tweetal weer vrij na dodelijk schietincident Den Haag

Twee aanhoudingen na schietincident Den Haag, slachtoffer overleden
Foto: Archief EHF
Den Haag

Zondagavond 20 mei raakte een 56- jarige man uit Den Haag ernstig gewond bij een schietincident in een woning aan de Mijtensstraat.

Rond 20.50 uur kwam de melding van een schietincident. Agenten troffen in een woning in de Mijtensstraat een ernstig gewonde man aan. Hij werd direct naar een ziekenhuis gebracht waar hij later kwam te overlijden. In de woning werd een 52- jarige vrouw en een 47- jarige man aangehouden. De twee Hagenaars zitten vast voor nader onderzoek naar hun mogelijke betrokkenheid bij dit incident. In de woning werd sporenonderzoek gedaan en er zal vandaag een uitgebreid buurtonderzoek plaats vinden om te achterhalen wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Iets gezien of gehoord?

Het rechercheteam komt graag met iedereen in contact die getuige is geweest van het schietincident of die mogelijk iets is opgevallen in de omgeving van de Mijtensstraat.

Update maandag 17.30 uur

Het schietincident aan de Mijtensstraat in Den Haag betreft vermoedelijk een zelfdoding. In afwachting van het verdere onderzoek zijn de aangehouden verdachten heengezonden op last van de officier van Justitie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: