zaterdag, 1. december 2007 - 16:23

17-jarige man mishandeld door onbekenden

Zwolle

Op vrijdagochtend 30 november rond 03.00 uur is op de Jufferenwal, ter hoogte van het Maagjesbolwerk, een 17-jarige man uit Zwolle mishandeld door twee onbekende jongemannen. De 17-jarige jongen was aan het bellen, toen hij door twee jongemannen werd aangesproken.

Vervolgens kreeg hij uit het niets linkse en rechtse vuistslagen en knietjes door één van de jongens. De andere persoon keek alleen toe. Hierna renden beide personen weg. Het signalement van de de jongen die geslagen heeft is blank, circa 1.85 meter lang, ongeveer 20 jaar oud, normaal postuur en heeft kort blond stekelig haar. Hij droeg een donkere jas en een blauwe spijkerbroek.

De jongeman die toekeek is eveneens blank, circa 20 jaar, ongeveer 1.80 meter lang en kort donkerblond haar en donkere ogen. Hij droeg een donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een legergroene muts of pet.

De politie vraagt getuigen van deze mishandeling of bij herkenning van de personen aan de hand van de signalementen van de verdachten contact op te nemen.
Provincie:
Tag(s):