donderdag, 3. mei 2007 - 13:39

Afsluitingen in verband met asfalteringswerken A2

Veghel

Van maandagavond 7 mei vanaf 20.00 uur tot vrijdagmorgen 11 mei, 6.00 uur is InfrA2 elke nacht bezig met asfalteringswerken op de A2 richting Utrecht tussen aansluiting 21 Veghel, tot even voor het spoorviaduct over de A2. Voor het autoverkeer is langs het werkvak maar 1 rijstrook beschikbaar.

Bovendien is in het eerste deel van de nacht de oprit bij Veghel afgesloten en in het tweede deel van de nacht de verbindingsweg van de A59 Nijmegen naar de A2 richting Utrecht. De omleidingroutes worden met borden aangegeven. De omrijtijden bedragen naar verwachting circa 10 minuten.

Van 20.00 tot circa 1.00 uur, oprit 21 Veghel richting A2 Utrecht afgesloten

In de week van maandagavond 7 mei tot en met donderdagavond 10 mei wordt elke avond omstreeks 20.00 uur de oprit bij de aansluiting Veghel in de richting Utrecht afgesloten. Deze afsluiting duurt tot circa 1.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid via de oprit 21 Veghel richting Eindhoven naar de aansluiting St.Michielsgestel/’s-Hertogenbosch zuid en daar weer de A2 op richting Utrecht. De omleidingroute staat met borden aangegeven. Afhankelijk van de voortgang van het werk wordt de afzetting en de bijbehorende omleidingroute weer opgeheven en volgt de afsluiting, zoals hierna beschreven.

Van circa 1.00 tot uiterlijk 6.00 uur, verbinding A59 Nijmegen - A2 Utrecht afgesloten
In deze week wordt na het afronden van de werkzaamheden tussen aansluiting 21 Veghel en knooppunt Hintham vanaf circa 1.00 uur verder gewerkt op het wegvak van de A2 richting Utrecht tussen knooppunt Hintham en het spoorviaduct. Voor het verkeer is hier slechts 1 rijstrook beschikbaar. Bovendien wordt de verbindingsweg tussen de A 59 voor het verkeer uit de richting Nijmegen naar de A2 richting Utrecht afgesloten.

Het verkeer uit de richting Nijmegen wordt omgeleid in knooppunt Hintham richting Eindhoven om bij de aansluiting Veghel weer om te draaien naar de A2 richting Utrecht. De omleidingroute staat met borden aangegeven.
Provincie:
Tag(s):