vrijdag, 15. juni 2007 - 15:11

Mishandeling na ergernissen bij rood licht

Ede

Een 29-jarige vrouw uit Ede heeft op 14 juni aangifte gedaan van mishandeling. Ze verklaarde die dag tussen 08.30 uur en 08.45 uur met haar auto te hebben gestaan op de Slotlaan in Ede. Hoewel zij groen licht had en door mocht rijden, liet zij een groep van ongeveer dertig fietsers voor.

Dit was kennelijk tot groot ongenoegen van de bestuurder van de vrachtwagen achter haar, die zeer regelmatig gebruik maakte van de claxon. Even verder op (bij de kruising met de Kastelenlaan) moest de vrouw weer wachten voor het rode licht. Daarop kwam een man uit dezelfde vrachtwagen en deze liep geagiteerd naar het slachtoffer, die uitstapte.

Vrijwel onmiddelijk kreeg zij een vuistslag op het hoofd. De vrouw stapte in en liet de vrachtwagen voor, waarop zij het kenteken kon noteren. De vrouw liep een pijnlijke plek op het hoofd op, maar hoefde verder niet te worden behandeld.

De politie heeft de zaak in onderzoek en probeert de identiteit van de man in de vrachtwagen te achterhalen. De politie roept getuigen op zich te melden.
Provincie:
Tag(s):