zaterdag, 30. juni 2007 - 10:12

Nyncke Beekhuyzen neemt rol Jelka van Houten over

Amsterdam

Actrice Nyncke Beekhuyzen vervangt Jelka van Houten in de succesreprise van het toneelstuk Sexual Perversity. De 27 jarige Beekhuyzen speelde in de populaire tv-serie IC en nam de titelrol in de Talpa-serie Lotte voor haar rekening. In Sexual Perversity staat zij met Birgit Schuurman, Cas Jansen en Kürt Rogiers van 15 september t/m 26 november op het
podium van de Nederlandse en Belgische theaters.

Jelka van Houten speelt in die periode de hoofdrol van de eerste Nederlandstalige versie van de musical Hair. Sexual Perversity vertelt het verhaal van Danny (Cas Jansen) en Esther (Nyncke Beekhuyzen) die smoorverliefd zijn en direct gaan samenwonen.

Al snel vragen ze zich af of dit wel de juiste keuze is geweest. Hoeveel je van jezelf moet opgeven om met iemand samen te zijn en hoeveel kan of moet je van je partner vragen? In een tijd waarin je overspoelt wordt met seks, decadentie en losbandigheid, is er niemand die je leert hoe je nou eigenlijk samen moet leven.

Het helpt ook niet echt als de twee boezemvrienden van het stel (Birgit Schuurman en Kürt Rogiers) geenszins gecharmeerd zijn van het getortelduif en een losbandige visie op relaties hebben.

Sexual Perversity is het eerste toneelstuk dat geproduceerd is door REP i.s.m. met MTV. Het trok in seizoen 2006-2007 duizenden jongeren naar de theaters.
Categorie:
Tag(s):