vrijdag, 31. augustus 2007 - 15:56

Stem op de beste films van het Nederlands Online Film Festival

Utrecht

Vanaf zaterdag 1 september kan het publiek stemmen op de leukste, spannendste, indrukwekkendste, grappigste, meest bijzondere of ontroerende korte films van het NOFF. De grote favoriet van het publiek wint de KPN NOFF-publieksprijs.

Sinds 1 mei worden wekelijks nieuwe films op www.noff.nl geplaatst en vanaf zaterdag 1 september staat het hele programma online. In totaal zijn 48 geselecteerde films in de categorieën drama, documentaire, experimenteel en animatie te bekijken.

Daarnaast bepaalt een vakjury, bestaande uit Micky Hoogendijk, Remco Vlaanderen, Ronald Simons, Sanna Fabery de Jonge en Erik de Bruyn, welke film de KPN NOFF-juryprijs in de wacht sleept. In de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk op 27 september in het festivalpaviljoen op de Neude maakt de jury de drie nominaties voor de juryprijs bekend.

Op 4 oktober worden tijdens de talkshow de KPN NOFF-publieksprijs en de KPN NOFF-juryprijs aan de winnaars uitgereikt. Aan beide prijzen is een geldbedrag verbonden van 2.500 euro. Het NOFF is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt georganiseerd met de officiële partners KPN, Publieke Omroep, DutchView en POOL.
Categorie:
Tag(s):