donderdag, 24. januari 2008 - 21:56

Vrolijkheid en onnozelheid met Ernesto & Marcellino

Lelystad

In hun voorstelling, die op zaterdag 2 februari om 20.15 uur plaatsvindt, laten
Ernesto en Marcellino samen met Wilfried Finkers het landleven over zich heen komen heenkomen in hun streven naar een bijna-leefervaring. Omdat achteraf alles leuker lijkt zijn ze maar achteraf gaan wonen.

De malloot Marcellino en zijn talentvolle kompaan, zanger/performer Ernesto, treden nu bijna twintig jaar samen op. Typerend is de droge humor van het duo, de hilarische optredens van ‘de broer van’, de fantastische imitaties van Ernesto, de kolderieke erotische gedichten en het speelse contact met het publiek. Hun revueprogramma’s zitten barstensvol leuke woordgrappen en verantwoorde onderbroekenlol. Wilfried Finkers heeft er inmiddels zijn vernuftige beeld- en geluidsgrappen aan toegevoegd.

De Noordoostpolder schrijft: “Wie echter bij Ernesto en Marcellino verwacht diepgravend wereldleed voorgeschoteld te krijgen, zit in de verkeerde theaterstoel. Een avondje met deze heren is vooral ongecompliceerd lachen om dingen die je vandaag de dag veel te weinig op de Nederlandse podia ziet. Alleen daarom is er al voldoende reden om familie en vrienden te attenderen wanneer deze komieken met hun show opnieuw in de buurt optreden, zodat ook zij vanaf dan deel uitmaken van het grote humoristische geheim van de Nederlandse theaters: Ernesto & Marcellino�.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Of maximaal een week van tevoren telefonisch te reserveren op 0320 – 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.
Provincie:
Tag(s):