dinsdag, 24. november 2009 - 15:17

Dode man (51) uit Lelystad slachtoffer misdrijf

Lelystad

Op de Archipel in Lelystad is maandagmorgen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Inmiddels heeft het team Grootschalige Opsporing-29 (TGO-29) van politie Flevoland de identiteit van het slachtoffer vastgesteld. Het gaat om de 51-jarige Thomas van Lierop.

Misdrijf
Een voorbijganger zag maandag in de bosschages iemand liggen en alarmeerde direct de politie die een groot onderzoek startte. Op de plek waar Van Lierop is gevonden zijn sporen van geweld aangetroffen en het onderzoeksteam gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Als vermist opgegeven
De alleenstaande Van Lierop woonde in Lelystad. Vorige week woensdag was hij door een bevriende relatie bij de politie in Lelystad als vermist opgegeven. Het lichaam van Van Lierop is maandagavond, na uitgebreid sporenonderzoek geborgen en overgebracht naar een mortuarium. Het onderzoek naar zijn dood en de omstandigheden rond zijn overlijden worden door een breed rechercheteam verricht.

Tip
Het onderzoeksteam van TGO-29 is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben die te maken kan hebben met het overlijden van Thomas van Lierop. Getuigen kunnen zich melden via: 0 9 0 0 — 8 8 4 4. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op: 0 8 0 0 — 7 0 0 0
Provincie:
Tag(s):