zondag, 9. augustus 2009 - 17:16

Vrouw rijdt na ruzie met auto in op man

Utrecht

Zaterdagmiddag 8 augustus heeft de politie een vrouw aangehouden in verband met poging tot moord door met haar auto op een man in te rijden op de M. de Klerkstraat. De man liep hierdoor hierdoor verwondingen aan oog en knieën op. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Omstreeks 14.15 uur kreeg de politie de melding van het incident binnen. Ter plaatse gekomen troffen agenten het slachtoffer met bovengenoemde verwondingen aan. De 51-jarige man uit Utrecht is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Uit zijn verklaringen bleek dat hij enige tijd door een personenauto gevolgd was.

Toen hij zijn auto parkeerde en uitstapte, reed de personenauto op hem in. Omstanders zijn vervolgens toegesneld waarop de verdachte wegreed. De verdachte, een 31-jarige vrouw uit Utrecht is vervolgens door de politie bij het politiebureau waar zij zich vermoedelijk wilde melden, aangehouden.

De vrouw leek in shock. Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar en uit verklaringen blijkt dat zij de dag ervoor een conflict met elkaar hadden. De politie onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):