donderdag, 9. juli 2009 - 9:30 Update: 16-09-2018 10:49

35 caravans in vlammen

Soesterberg

35 Uitgebrande caravans en enkele beschadigd door de hitte. Dat is de balans die men kon opmaken na een grote brand bij Caravan & Camper Service aan de Amerfoortsestraat in Soesterberg.

De brand werd donderdagmorgen rond 02.00 uur ontdekt door de marechaussee. De brandweer was snel ter plaatse en schaalde binnen zes minuten op naar grote brand. Meerdere korpsen kwamen ter plaatse om te helpen met het blussen van de brand.

De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen loodsen, waar ook diverse caravans in stonden. Bij de brand waren meerdere explosies te horen. Dit waren de gasflessen die aanwezig waren in de caravans.

Bij de brand is een brandweerman ongelukkig ten val gekomen. Hij heeft verwondingen opgelopen en is voor onderzoek naar het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) gebracht. Verder zijn er geen slachtoffers gevallen.

Caravan & Camperservice Soesterberg (CCS) is een servicecenter voor onderhoud en reparatie van caravans en campers. De eigenaar van CCS inventariseert welke caravans zijn beschadigd en kijkt op basis van de chassisnummers welke caravans geheel verloren zijn gegaan en neemt zo spoedig mogelijk contact op met de eigenaren van de caravans.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):