Weerbericht

Het weerbericht wordt verzorgd door het KNMI

De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op donderdag 04 maart 2021 om 15.12 uur.

Bewolkt, in het zuidoosten eerst regen. Morgen zonnige perioden

Het is bewolkt en plaatselijk valt wat lichte regen of motregen. In het zuidoosten regent het eerst nog wat langduriger. Vanmiddag kan de zon in het noorden af en toe tevoorschijn komen. Vanavond klaart het van het noorden uit ook elders af en toe op. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C en er staat een overwegend matige wind uit noordelijke richtingen.

Komende nacht is het in het zuiden nog bewolkt en kan daar nog wat lichte regen of natte sneeuw vallen, elders klaart het op en blijft het droog. Tegen het einde van de nacht is het vrijwel overal opgeklaard. In het noorden wordt het -3°C, onder bewolking blijft het aanvankelijk boven het vriespunt. De meest noordelijke wind is zwak, langs de kust en boven het IJsselmeer matig.

Morgen overdag is het eerst zonnig maar in de loop van de ochtend drijven er in het noorden, westen en midden enkele wolkenvelden vanaf zee het land binnen. Het blijft wel droog. De noordelijke wind wordt zwak tot matig, aan zee matig en de middagtemperatuur blijft rond 6°C steken. (Bron: KNMI)