Weerbericht

Het weerbericht wordt verzorgd door het KNMI

De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 20 november 2018 om 17.51 uur.

Zwaar bewolkt, in het noordoosten wat lichte (natte) sneeuw.

Het is bewolkt. Een gebied met regen en lichte (natte) sneeuw trekt in de avond over het oosten en noorden. Mogelijk wordt het hier en daar wit. De kans dat de sneeuw voor gladheid zorgt is echter zeer klein. Er staat een matige tot vrij krachtige oostenwind, die het voor het gevoel extra koud maakt. Langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig. De wind neemt langzaam af.

Vannacht zijn er vooral in het oosten en midden opklaringen. In het zuidwesten is het overwegend bewolkt en daar kan zeer lokaal wat natte sneeuw of regen vallen. Glad wordt het hierdoor niet. De minima lopen uiteen van iets boven nul in het zuidwesten en op de Waddeneilanden tot -2°C lokaal in het oosten. De wind is oostelijk en overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen overdag zijn er in het zuiden en westen wolkenvelden en is het vrijwel overal droog. In het noorden en oosten zijn er zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 7°C plaatselijk in het zuiden. De wind is oostelijk, in het zuiden en midden zwak, in het noorden matig. (Bron: KNMI)