dinsdag, 30. december 2014 - 10:04

Vijf auto's beschadigd na slippartij

Soest

Maandagavond werden in Soest vijf auto’s beschadigd toen een automobilist in de slip raakte. Rond 00.15 uur kwam de melding dat er een conflict gaande was aan De Bongerd. Ter plaatse stond een aantal mensen van wie hun auto schade had opgelopen door een andere auto.

Deze auto stond aan het einde van de straat. Bij de auto zagen agenten een man staan met een bebloed gezicht. Hij bleek eerder op de avond een conflict te hebben gehad met een bekende van hem waarbij de man geslagen was. De bekende was vervolgens met de man richting De Bongerd gereden, geslipt en tegen een auto aangereden waardoor een kettingbotsing ontstond en nog vier andere auto’s beschadigd raakten. De verdachte was in een andere auto gestapt en weggereden.

Ambulancepersoneel keek de gewonde man ter plaatse na, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto die de aanrijding veroorzaakte en twee andere auto’s, werden weg getakeld, ze raakten vermoedelijk total loss. De politie weet wie de verdachte is, een nader onderzoek naar hem is ingesteld.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):