maandag, 27. juli 2015 - 15:20 Update: 02-10-2017 12:34

Ontsnapte man in Spanje opgepakt door de politie

Den Dolder

De onlangs uit een psychiatrische instelling in het Utrechtse Den Dolder ontsnapte (op verzoek naam weggehaald). is in de nacht van zaterdag op zondag 26 juli in Spanje aangehouden. Dit heeft de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

Het Openbaar Ministerie (OM) zal aan de Spaanse autoriteiten de overlevering vragen. (op verzoek naam weggehaald). is zondagochtend vroeg om 02.55 uur na een controle in Algeciras aangehouden. Hij stond internationaal gesignaleerd. Aan de hand van vingerafdrukken is zijn identiteit officieel vastgesteld.

De (op verzoek naam weggehaald) ontsnapte dinsdag 14 juli uit een psychiatrische instelling in Den Dolder. Nadat de politie zijn foto eerst intern verspreidde en een uitgebreid onderzoek instelde op alle mogelijke verblijfadressen van (op verzoek naam weggehaald) werden donderdag 16 juli zijn naam en foto vrijgegeven. Reden hiervoor was de kans dat (op verzoek naam weggehaald) (vuurwapen)geweld zou gebruiken. De politie kreeg naar aanleiding van de media-aandacht meer dan honderd tips binnen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):