donderdag, 29. januari 2015 - 9:50

Inbreker bekneld achter stuur aangetroffen in Baarle-Nassau

Baarle-Nassau

Een 39-jarige Hagenaar is op de Bredaseweg in Baarle-Nassau opgepakt. De man had vermoedelijk ingebroken in een woning aan de Kleistraat in Chaam daar is hij samen met mogelijk twee andere mannen overlopen door de bewoners.

Vermoedelijk zijn de mannen binnen gekomen door een raam te forceren. Het drietal sloeg met de auto op de vlucht en de bewoner alarmeerden de politie. Kort na de inbraak, rond 14.20 uur, trof de politie het voertuig waarin de inbrekers reden aan op een zandpad aan de Bredaseweg. De auto was beschadigd, de airbags uitgeklapt en de bestuurder zat er nog in.

Bekneld

De verdachte zat bekneld en was gewond. Hij moest door hulpdiensten uit het voortuig worden bevrijd en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij vervolgens door agenten aangehouden. De man moest in verband met zijn verwondingen een nacht in het ziekenhuis blijven. Wat de exacte toedracht was van het ongeval wordt onderzocht. Na het ongeval is, in de omgeving, onder andere met honden gezocht naar de andere twee daders. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):