dinsdag, 7. april 2015 - 9:59 Update: 07-04-2015 10:00

Man aangehouden die kind in water gooit

Goirle

De politie heeft maandag omstreeks 20.15 uur een 37-jarige man aangehouden omdat hij een 13-jarige jongen, die zijn dochter zou hebben natgemaakt, in de Oosterplas zou hebben gegooid.

Het slachtoffer, een 13-jarige jongen uit Goirle deed aangifte. Hij vertelde dat hij samen met zijn broertje en een vriendje buiten speelde bij de Oosterplas. Ze vulden plastic zakjes, bedoeld voor hondenpoep, met water. Terwijl zij daar mee speelden kwamen drie meisjes kijken. Een van hen kneep in een zakje dat hij vast hield waardoor het water in haar gezicht spoot, hij liet het zakje los waarna het op de buik van datzelfde meisje terecht kwam.

Ze riep volgens een getuige dat hij dat express gedaan had en rende direct naar huis. Daarop kwam haar vader naar buiten. Hij was kennelijk erg boos en pakte de aangever bij zijn nek. Hierna tilde hij de jongen over een hek en zette hem in het water. Hierbij stootte het slachtoffer zijn rechterbovenbeen en stond tot zijn middel in het water. Hij klom uit het water en vertelde thuis tegen zijn moeder wat er was gebeurd. Vervolgens werd de politie gewaarschuwd.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):